Сестрата на Преслава взриви с тези разкрития! (виж признанията на Ивелина Колева)

Сестрата на Преслава взриви с тези разкрития! (виж признанията на Ивелина Колева)
Гласувайте за статията

Сестрата на Преслава – Ивелина Колева гостува на Нова телевизия!

Разкрития за детството и отношенията си с Преслава направи нейната сестра Ивелина Колева. Тя беше гост в ефира на Нова телевизия и разказа неща, които феновете на добричлийката не знаеха за нея и миналото й.

Преслава

Ивелина Колева проговори за детството си с поп фолк дивата Преслава

„С Петя имахме весело детство. Изкарвахме летата по селата с бабите и дядовците. Беше едно комунистическо детство. Бяхме близки като деца, разликата ни е малка и постоянно бяхме заедно. Всичко ни беше по равно, всички дрехи ни бяха еднакви. Майка ни ни обличаше като близначки.

Тя обаче беше дразнител. Аз бях по-спокойната, а тя – по-дразнещата. Днес се търсим постоянно, споделяме си всичко. За мен винаги е празник, когато се виждаме. За мен Преслава е най-голямата в България. Много е радващо, че едно момиче от Добрич успя“, радва се на сестра си Ивелина Колева.

Разбира се, тя не пропусна да коментира и най-обсъжданата тема в момента. А именно бременността на Преслава от Павел Лазаров. И потвърди голямата новина, че скоро ще става леля.

„Дойде ни на гости. Каза на цялото семейство, че е бременна. Отдавна си мечтаем да има детенце, време си е. Много си зарадвах, когато ни каза. В началото държахме радостната новина в тайна, само аз и родителите ми знаехме. След като я обяви официално, вече успях да се зарадвам“, разкри Ивелина Колева.

И каза, че след десет години вижда Преси много по-щастлива от сега. С едно пораснало дете и с поне още едно след него. Остава да разберем дали певицата се кани да вдигне и сватба с Павел Лазаров или двамата ще изберат модерното съвместно съжителство като редица други.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар