Отврат: Благой Георгиев погнуси феновете с мазната си коса! (не знае ли какво е шампоан – виж тук)

Отврат: Благой Георгиев погнуси феновете с мазната си коса! (не знае ли какво е шампоан – виж тук)
Гласувайте за статията

Благой Георгиев или не си мие косата, или излива тонове боклуци върху главата си!

Прясно разведеният футболист Благой Георгиев меко казано отврати феновете си. Този път обаче не заради поредния си развод или изневяра, а заради мазната си и сплъстена коса.

Благой Георгиев

Благой Георгиев или не си мие косата, или излива тонове помади върху главата си

Потребители в мрежата все по-често го съветват да влиза в банята и да използва шампоан. Нито е скъп, нито вреден, но ще го накара да изглежда далеч по-лицеприятно отколкото в момента.

Както се вижда и от повечето снимки на ритнитопковеца, косата му почти винаги е на мазни, грозни и проточени кичури. От които на дамите не само няма да им стане горещо, но и направо ще си върнат вечерята.

Разбира се, мненията за Благой Георгиев са 50 на 50. Едни смятат, че хигиената му е нулева, а други, че просто прекалява със стилизиращите продукти, които използва.

„Този човек е маниак на тема визия и блъска огромно количество гелове, лакове и пяна върху косата си. Дори и да я е измил преди два часа, с това чудо отгоре му, тя винаги ще изглежда отвратително спръстена и мръсна“, коментират близки до него източници.

И се чудят как го търпи новото му гадже Гери-Никол, а и фризьорът му, който едва ли е особено доволен да работи върху главата му.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар