Слави Трифонов удари по „Капките“: Цветан Недялков се изгаври с Кремена Халваджиян! (още подробности)

Слави Трифонов удари по „Капките“: Цветан Недялков се изгаври с Кремена Халваджиян! (още подробности)
Гласувайте за статията

Слави Трифонов премести рубриката си „Нещо лично“ в понеделник!

Шоуменът Слави Трифонов хвърли ръкавицата на Маги Халваджиян. Както знаем, двамата не се долюбват от години и не спират да си ги „мерят“.

Слави Трифонов

Слави Трифонов обяви война на Маги Халваджиян, удари по рейтинга на „Като две капки вода“

Ударът на Дългия този път беше по рейтинга на „Като две капки вода“, който се излъчва всеки понеделник. По това време доскоро вървеше актьорската вечер в „Шоуто на Слави“. Но вече две седмици подред тя бе свалена, а на нейно място пуснаха рубриката „Нещо лично“.

Справка показа небивал зрителски интерес към интервюто с Евгени Димитров – Маестрото миналия понеделник. А вчера гост на Слави от 22.30 до 23.00 часа беше музикантът Цветан Недялков.

На свой ред китаристът не пропусна да жегне клана Халваджиян като се изгаври с половинката на Маги – Кремена Халваджиян. Сарказмът му беше доста тънък, но накара зрителите и Слави Трифонов да избухнат в смях.

„Няма да забравя как стилистката Кремена ни бе облякла като великденски яйца“, изсмя се Недялков, визирайки един от старите концерти на Ку-ку бенд.

Това със сигурност няма да остане незабелязано, нито без отговор от арменците. Тепърва ще видим как пък те ще решат да отвърнат на удара и кой, в крайна сметка, ще спечели войната.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар