Мариана Попова: Махайте се от София! Не си причинявайте това (певицата намрази столицата – виж тук)

Мариана Попова: Махайте се от София! Не си причинявайте това (певицата намрази столицата – виж тук)
Гласувайте за статията

Мариана Попова избяга от столицата и не иска да чуе за нея!

„Наложи ми се да дойда до града. Осъзнавате ли какво си причинявате, като живеете тук?“, изригна неочаквано Мариана Попова в мрежата. Както знаем, певицата се премести да живее в пернишката околия, заедно с бъдещия си съпруг Веселин Плачков.

Мариана Попова

Бременната Мариана Попова не понася столицата

Двамата се сгодиха неотдавна, а сензационната новина е, че вече очакват бебе. То ще бъде момиченце, както потвърдиха щастливите бъдещи родители. Веселин и Мариана вече имат по една дъщеря от предишните си връзки и сега нежната половина в дома им ще се увеличи с още един член.

Думите на певицата за мръсотията, шума и хаоса на столицата обаче предизвикаха множество коментари и то доста разнородни. Болшинството от потребителите я попитаха какво да правят и как да избягат от „ужасната София“ след като целият им живот е тук.

А и не всеки разполага с необходимите средства, та просто да си бие камшика и да офейка в хубава къща в планината. „Винаги има начин, въпрос на избор е“, непреклонна е обаче Мариана Попова.

Думите й леко ядосаха потребителите, убедени, че на думи всеки е много силен. „Лесно е да се говори и да даваш акъли, когато всичко ти е наред. И не си ангажиран с вечната липса на средства или заплата, с която едва смогваш да издържаш семейството си“, коментират неодобрително в мрежата.

Мариана Попова и Веселин Плачков ще се венчаят преди раждането на детето си, така разкриха близки до тях източници. Сватбата обаче няма да бъде пред очите на медиите, а само с най-близки хора и приятели.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар