Ти да видиш: Асен Блатечки гони Любо Нейков, пусна шкембе като за световно! (мачото съвсем се запусна)

Ти да видиш: Асен Блатечки гони Любо Нейков, пусна шкембе като за световно! (мачото съвсем се запусна)
Гласувайте за статията

Асен Блатечки става все по-едър и отпра доста голям корем!

Мачото на родното кино и театър Асен Блатечки скоро едва ли ще участва в мокрите сънища на тийнейджърките. Не и след като явно е решил да се превърне в двойник на Любо Нейков.

Асен Блатечки

Асен Блатечки гони по килограми Любо Нейков, запуснал се е страшно много

Потресени очевидци разкриха, че са засекли Асен Блатечки на една от централните столични улици. И с ужас установили, че не прилича на себе си, направо едва го познали.

„Пуснал е бая голям корем, наедрял е значително. Изобщо не изглежда като това, което беше. Страшно се е занемарил, но си личеше, че изобщо не му пука от погледите на околните. Може и дори да се кефи, какъвто си е чешит и непукист“, коментират източниците.

Близки до актьора разкриха, че след като се помирил с Диляна Попова и вече редовно виждал сина си, без да изпадат в поредица от жестоки скандали, той се успокоил.

Асен Блатечки продължава официално да живее със съпругата си Катерина Горанова, която на свой ред отдавна му простила изневярата. А отношенията му с щерката Катя също били прекрасни.

„Асен улегна и вече някак си жените не го вълнуват. Вероятно и затова не полага толкова усилия за визията си. Дреме му какво ще говорят за него. А и сто кила да закове, пак ще си е мъжкар по природа“, хвалят го негови авери от театъра.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар