Михаела Маринова се срина: В последния момент я изместили за Евровизия! (Саня Армутлиева бясна – виж тук)

Михаела Маринова се срина: В последния момент я изместили за Евровизия! (Саня Армутлиева бясна – виж тук)
Гласувайте за статията

Михаела Маринова е щяла да представя страната ни на Евровизия!

Младата и талантлива Михаела Маринова е трябвало да представи страната ни на Евровизия. Това разкриха близки до Саня Армутлиева източници пред вестник „Шоу“.

Михаела Маринова

Михаела Маринова трябваше да представя страната ни на Евровизия

Двете подготвили наистина хубава песен и я изпратили на конкурса в БНТ, а оттам получили отговор, че точно тя ще бъде избрана да се яви на конкурса.

В последния момент обаче излизат резултатите и Михаела и Саня научават, че не те, а Жана Бергендорф ще пее на Евровизия с групата Equinox.

„Всички разбраха за това ей така – без обяснение, без да се знае защо и на какви принципи са били гласувани парчетата. Ударът беше голям, защото Мишето и Саня дълго се готвеха за Лисабон. Михаела е направо смазана от разочарованието, а Саня е бясна“, коментират източниците.

Не само те двете не проумяват избора на Жана Бергендорф и въпросната песен обаче. Припомняме, че червенокосата бивша певица на Вирджиния Рекърдс първо записа песен за Евровизия с композиторката Вида Пиронкова.

Впоследствие се оказа, че Жана Бергендорф е тъкала на два стана като е записала и парче с друг композитор, отново за Евровизия. Вида Пиронкова беше в ступор от този факт и дори написа писмо до културното министерство. Което обаче остана без отговор.

Ще видим какво ще успеят да сътворят нашите представители на Евровизия тази година. Но от коментарите на потребителите в мрежата ясно личи, че никой не очаква успеха на Кристиан Костов или Поли Генова.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар