Двойно щастие за Цветан Цветанов: Ето с какво го зарадваха навръх годишнината от сватбата му! (виж тук)

Двойно щастие за Цветан Цветанов: Ето с какво го зарадваха навръх годишнината от сватбата му! (виж тук)
Гласувайте за статията

Цветан Цветанов има двоен повод да почерпи днес!

Зам.-председателят на ГЕРБ Цветан Цветанов днес има двоен повод за щастие и почерпки. Още рано сутринта той избухна в мрежата с романтичен пост към съпругата си Деси.

Цветан Цветанов

Цветан Цветанов с романтично послание към жена си Деси

„Днес се навършват 25 години откакто с моята прекрасна съпруга Деси сключихме граждански брак. Да бъдеш с някого четвърт век е нещо много значимо. И затова благодаря на Деси за любовта, грижите, търпението и уважението.

Безбройни са незабравимите ни мигове заедно и сега, 25 години по-късно, спокойно мога да кажа, че се обичаме повече от всякога. Разбира се, най-големият ни подарък и най-истинското олицетворение на отношенията ни несъмнено са трите ни прекрасни дъщери Гергана, Василена и София“, написа Цветан Цветанов.

Той си бе направил труда и да публикува множество снимки със съпругата си през годините, като си пожела семейството им да има още много такива прекрасни мигове заедно.

Часове по-късно пък Цветанов отново се похвали. Този път с грамота, с която е удостоен от Комисията по досиетата. „За мен бе голяма чест днес да бъда удостоен с грамота и почетен плакет от Комисията по досиетата.

Двете награди получих от председателя на Комисията по досиетата Евтим Костадинов в рамките на конференцията „Документите на комунистическите тайни служби – реалност, образование и памет“.

Наградите са за приноса ми за публичното разкриване на архивите на Държавна сигурност и комунистическите тайни служби. Пред всички присъстващи благодарих на колегите си от 43-тото Народно събрание, с които заедно разширихме обхвата на Комисията.

Подчертах, че и занапред ще продължим да защитаваме интересите на демократичната общност у нас. Изтъкнах и важността на промените в учебните планове, които ще позволят на децата ни да знаят истината за този период от историята на България“, изказа се в мрежата Цветан Цветанов.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар