Ето я новата на Кристо: Рапърът смени Кристин Илиева с нейна още по-млада адашка! (виж тук)

Ето я новата на Кристо: Рапърът смени Кристин Илиева с нейна още по-млада адашка! (виж тук)
Гласувайте за статията

Кристо вече е гадже с Кристина Георгиева, преживя голямата си любов Кристин!

Рапърът Кристо замени голямата си любов Кристин Илиева с нейна адашка, само че още по-млада. Момичето се казва Кристина Георгиева и се запознала с Христо Балабанов по време на снимките на последния му клип.

Кристо

Ето я новата изгора на рапъра Кристо

Припомняме, че Кристо и Кристин Илиева бяха заедно дълги години, докато красивата моделка беше още ученичка. Разделиха се обаче заради болезнената ревност на рапъра и многобройните ангажименти на Кристин в чужбина. Както знаем, тя е един от най-търсените ни модели.

За жалост в момента прелестната Илиева продължава да се бори за спасяването на крака си. Който беше почти раздробен в катастрофата, предизвикана от приятелката й Дивна.

След драмата с Кристин, Криско не се сдържа и й изпрати трогателно послание и подкрепа в социалната мрежа. Не е ясно дали новата му изгора не е изревнувала от това като се знае, че той наистина обожаваше манекенката.

Близки до Кристо подшушнаха, че сегашната му приятелка е или последна година в училище, или първи курс студентка. Повечето от феновете му са категорични, че малката не може да стъпи и на кутрето на Кристин Илиева по красота.

„Да, той обичаше Кристин повече от всичко на света, но връзката им приключи. Може би още има чувства към нея, но е младо момче и не може да живее в миналото.

Трябва да продължи напред, а какво по-добро за целта от една нова любов. Дано Кристина да не е поредната заместничка на Кристин, а истински да го е запленила“, коментират близки до обкръжението на рапъра Кристо.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар