Зуека едва смогва да издържа двете си семейства и се преработва!Васил Василев - Зуека

здраво го закъса, макар да е още само на 52 години. Възраст, в която не би трябвало да се занимава чак толкова с болежките си. Оказа се обаче, че актьорът и водещ на "Като две капки вода" страда от дискова херния, при това от години. [caption id="attachment_405423" align="alignright" width="300"]Зуека Зуека се запали по билките, цери си дисковата херния[/caption] След като не успял да се справи с нея с традиционните лекарства, той хукнал по лечители в Балкана. Все по-често бил забелязван да посещава билкар в Пирин, който му правел различни билкови смеси против болката и за нервите. Неговият партньор на екрана Димитър Рачков също не бил особено добре с нервната система, но засега поне отказвал да търчи по баячки и знахари като авера си. Рачков обаче няма проблемите на Зуека, що се отнася до финанси и издръжка на две семейства. Васил Василев се преуморявал в работата и поемал всякакви ангажименти, само и само да задоволи децата и жена си Ани Вичева.

"Докато той отслабва с по 2-3 килограма на репетициите в "Капките", а после и по други задачи, Анито си хапва и пет пари не дава. Тя тежи два пъти повече от мъжа си и хич не й пука, че му яде парите. Като я е взел, ще се грижи за нея", коментират близки до зевзека източници.

Паралелно с грижите и финансовата издръжка на новото си семейство, Зуека изплащал голям кредит, а и не спирал да дава пари на първородната си щерка Девина. Момичето вече е баш в пубертета, затова и паричните й претенции ставали все по-големи. А Васил Василев не искал Девина да се чувства отритната или пренебрегвана от него, затова не отказвал на нито едно нейно желание. За късмет бившата му съпруга Нина Димитрова била все още с много добри чувства към него и се опитвала да облекчи напрежението му с каквото може. "Нина не харесва Ани и това е съвсем нормално. Но още обича много Зуека по свой си начин, с което му дава едно огромно спокойствие и подкрепа. Той също винаги ще се чувства в свои води и комфортно в компанията й", коментират източниците.