„Капките“ нямат спирка: Йорданка Христова остана в шок след гаврата в лицето й!

„Капките“ нямат спирка: Йорданка Христова остана в шок след гаврата в лицето й!
4 (80%) 1 vote

Йорданка Христова остана като слисана след гаврата в лицето й!

Една много жестока за всички хора с морални ценности гавра стана факт по време на снощния епизод на „Като две капки вода“. Йорданка Христова бе подложена, волно или неволно, на голямо унижение, видя Kliuki.bg.

Йорданка Христова

Йорданка Христова получи подигравка в лицето в „Като две капки вода“

Водещите Рачков и Зуека направиха скеч, който смрази лицето на Данчето. Те показаха уж бележка от Фидел Кастро, на която пише „Чакам те на нашето място.“.

Певицата видимо не одобри шегата и дори не се усмихна на нея. Тя все още е доста уязвима на темата за бившия й любовник.

Разбира се, едва ли й се е сторило много удачно да се прави скеч с участието на човек, който не е вече измежду живите. Това за пореден път показа колко ниско може да падне шоуто, продуцирано от Маги Халваджиян.

Това не е първата недопустима гавра, която от „Капките“ си позволяват през този сезон. Преди седмици те потъпкаха всичко свято с подигравка със здравето на Салвадор Собрал – победителя в „Евровизия“.

В началото на месеца пък се изгавриха с набожността на Благой Георгиев. Нещо, което също не може да се възприеме добре.

Припомняме, че Йорданка Христова беше любовта на живота на Фидел Кастро. Двамата бяха любовници дълго време, а после останаха добри приятели до сетния му дъх.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар