Ярост: Анджелина Джоли избесняла от новата на Брад Пит! (Всичко за цирка)

Ярост: Анджелина Джоли избесняла от новата на Брад Пит! (Всичко за цирка)
4 (80%) 1 vote

Анджелина Джоли изпаднала в ярост заради новата на Брад Пит

Анджелина Джоли изтрещяла заради новата тръпка на бившия й съпруг. Красавицата не успяла да се побере в кожата, че мъжа й много скоро я забравил. И не само това, но завъртял нова връзка, с която е видимо щастлив.

Анджелина Джоли изпадна в ярост от новата на Брад

Припомняме, че новата любима на холивудската звезда не е от гилдията. Тя била професор по архитектура в Технологичния университет в Масачузец.

Актуалната любима на блондина жестоко наранило Анджелина. Според източници актрисата не успяла не само да преживее щастието на Брад, ами дори припаднала от ярост. В последно време Анджелина Джоли не е добре със здравето.

Тя отслабна драстично, като мнозина дори се притесняват, че тя е болна от анорексия.

Анджелина Джоли и Брад Пит изненадващо се разделиха през септември, когато Джоли подаде молба за развод. Двамата бяха заедно дванадесет години, като две от тях като семейство. Те отглеждат шест деца, като три от тях са биологични.

Причината, която изтъкна Анджелина Джоли за раздялата бе залитането на съпруга й по чашката, необуздана агресивност към нея и децата, и дрогата. За да си върне, децата Брад Пит се подложи на лечение и дори влезе в специализирана клиника.

След което двамата стигнаха до споразумение да имат съвместно попечителство над наследниците си.

След раздялата името на двамата бивши съпрузи бяха свързвани с различни любовници. Но сега връзката на Брад Пит с учената жена жестоко е жегнало актрисата.

Според наличната информация любовната афера на съпруга й с професорката така разгневило Джоли, че тя загубила съзнание от ярост и гняв.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар