Взеха се: Дара се премести в дома на Папи Ханс! (още подробности)

Взеха се: Дара се премести в дома на Папи Ханс! (още подробности)
1 (20%) 1 vote

Дара вече живее под един покрив с Константин Трендафилов!

Чаровната тийн любимка Дара вече е наистина сериозно обвързана. Отскоро тя живее под един покрив с писателя Константин Трендафилов, по-известен вече като Папи Ханс.

Дара

Дара отскоро заживя под един покрив с гаджето си Папи Ханс, явно връзката им е наистина сериозна

Припомняме, че Константин избухна с мега хита „Кекс“, след който го разпознават из всяко кътче на страната. Двамата с Дарина Йотова са заедно вече почти година, но едва наскоро той й предложил да се нанесе в дома му.

Ергенската, доскоро, квартира на Папи Ханс е малък, но уютен апартамент в центъра на столицата. А Дара започнала да прави размествания и да разкрасява жилището още от първия ден.

Двамата редовно вече пускат клипчета и снимки от дома си, от които личи, че съжителстват чудесно и не спират да се смеят. Самата певица е признавала отдавна, че Константин я е спечелил с чувството си за хумор и брилянтен ум.

Разбира се, за сватба, бебета или нещо подобно още е рано да се говори. Трендафилов е вече на години, но в сравнение с него Дарина Йотова си е направо бебе.

В заключение ще кажем само, че клюките относно слабостта на Папи Ханс към Гери-Никол се оказаха пълна боза и измислица. Той няма нищо общо с яката дупара и явно има очи само за щурата Дарина.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

1 коментар по “Взеха се: Дара се премести в дома на Папи Ханс! (още подробности)”

  1. Шони

    апр. 26. 2018

    Напишете вашия коментар тук…

Добавете коментар