Орхан Мурад скандално: Че какво й е на Сузанита, тя само имитира френска любов! (още подробности)

Орхан Мурад скандално: Че какво й е на Сузанита, тя само имитира френска любов! (още подробности)
Гласувайте за статията

Орхан Мурад скочи в защита на щерка си Сузанита, дори след шокиращия клип!

След като дуетното парче на Сузанита и Ангел „К’во става брат“ разбуни духовете дотам, че се намеси и Държавната агенция за закрила на детето, семейството на малката реагира наистина скандално.

Сузанита

Орхан Мурад защити отново Сузанита, въпреки потресаващото видео

Става дума за бащата на Сузи Мурад – Орхан Мурад, който отново си затвори очите и запуши ушите за справедливите критики към отрочето му. Оказа се, че певецът и този път не вижда нищо лошо в поведението на Сузанита.

Не го стряска нито фактът, че 15-годишната ученичка пуши трева в клипа, нито дори това, че се навежда да прави „свирки“ на певеца Ангел. Реакцията на Орхан Мурад потресе потребителите в мрежата.

„Въобще не искам да коментирал. Нека всеки, който смята, че трябва да се вземат някакви мерки, да действа. Няма нужда две години да говорим едно и също.

Агенцията ако има въпроси да ги зададе към мен. Да заповядат, чакам ги с отворени обятия. Сузанита не е направила нищо лошо“, заяви съвсем категорично певецът.

Според него детето му не извършва посочените действия в клипа реално, а всичко е част от сценарий, досущ като във филмите. Според потребителите в мрежата обаче подобен отговор е цяло безумие.

От Закрила на детето пък съобщиха, че към момента тече проверка на това дали родителите на Сузанита са дали писменото си разрешение за кадрите в клипа. И ако са го дали, ще сезират СЕМ за незабавното спиране на видеото и свалянето му от Тубата.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар