Стоянка Мутафова разплака рожденичката Лили Иванова: Ето какво разказа за нея! (виж тук)

Стоянка Мутафова разплака рожденичката Лили Иванова: Ето какво разказа за нея! (виж тук)
1 (20%) 1 vote

Стоянка Мутафова трогна до сълзи примата Лили Иванова!

Многобройните подаръци и пожелания за 82-ия рожден ден на примата Лили Иванова със сигурност стоплиха сърцето й. Един човек обаче успя да я развълнува повече от всички останали и това е голямата Стоянка Мутафова.

Лили Иванова

Стоянка Мутафова с прекрасно пожелание за рождения ден на Лили Иванова

В типичния си стил Стояна пожела на Лили да я надмине на сцената. „Да ме надмине Лили на сцената, това й желая. Много здраве, все да е усмихната и да не се предава“, каза Стоянка Мутафова.

Актрисата се познава с Лили Иванова от цели 50 години и отгоре. Разказва, че двете често ходели заедно по участия навремето, организирани от „Концертна дирекция“.

„Лили беше свито и сладко дете. Ама като отвори онова ти гласище, падахме долу“, споделя актрисата и добавя, че обожава песните на Лили и винаги си ги слуша у дома.

Колкото до вечните спорове за възрастта на изпълнителката, Стоянка Мутафова просто маха с ръка. „Какво значение има възрастта, бе?! Никакво!“, отсича тя.

Припомняме, че според бившия съпруг на Лили – Янчо Таков, примата навършва 82 години, а не 79, както се води по лична карта. Той обясни, че годината й на раждане е била променена още през 1973-та, когато трябвало да ходят на състезание в Чили.

За да участва в известния фестивал Виня дел Мар, Лили не трябвало да има повече от 30 години. Това била и причината да направят промяната в паспорта й тогава, за да може достойно да представи България на фестивала. Кое е истина и кое не, само времето и историята ще ни кажат обаче.

„Абе, на всеки мой рожден ден ми приписват по някоя петилетка отгоре. Както е тръгнало, скоро ще премина стоте“, всяка година обича да се шегува пък самата Лили Иванова.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар