Тишо се съсипа след развода с Венета Райкова: Свали над 10 килограма от мъка! (още подробности)

Тишо се съсипа след развода с Венета Райкова: Свали над 10 килограма от мъка! (още подробности)
Гласувайте за статията

Тишо не прилича на себе си, откакто напусна дома си с Венета Райкова!

След развода си с водещата на „Папараци“ Венета Райкова бившият й съпруг Тишо не прилича на себе си. Наскоро Тихомир Георгиев отпразнува 45-ия си рожден ден като го направи в компанията на Венета и сина им Патрик.

Венета Райкова

Тишо се съсипа след развода с Венета Райкова, липсва му синът му

Въпреки че се развеждат, двамата продължават да бъдат приятели и да поддържат прекрасни отношения. И не само в името на детето, а защото наистина си имат доверие един на друг.

Явно това обаче не е достатъчно за Тишо, който се е стопил от мъка по сина си. Близки до него разкриват, че за нула време той е свалил около десетина килограма, което ясно личи и от снимките му преди и сега.

„Тишо не страда за любовта си с Венета Райкова, защото тя отдавна е в миналото. Двамата от години живееха като съквартиранти и разговорите им се свеждаха до битовизмите и сина им Патрик. Точно заради детето обаче той не е на себе си. Свикнал е да са заедно всяка минута и промяната сега го разтройва“, коментират източниците.

Колкото до самата Венета Райкова, водещата отдавна заяви категорично, че не иска друг мъж в живота си. Достатъчен й бил единственият, който си заслужава и това е Патрик.

„Оттук нататък ще си гледам детето и собствения живот. Щастието е най-важното нещо на света, към което човек трябва да се стреми всяка минута. Не ми трябва нов мъж, с чиито характер да свиквам и който да се опитва да ме слага в рамки и клетки. Не, благодаря“, отсича Венета Райкова.

И наистина си спазва правилото. Редовно я гледаме как се забавлява или пътува с приятели и колеги, а синът й Патрик почти винаги е с нея. Разводът явно й се отразява благотворно, за разлика от Тишо.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар