Няма да повярвате чия дъщеря е тя! (СНИМКИ)

Няма да повярвате чия дъщеря е тя! (СНИМКИ)
Гласувайте за статията

Това е една много известна дъщеря, която е пораснала неусетно!

Да, тя е дъщеря на много известен мъж в България, но никой не предполагаше, че ще стане толкова красива. Тя е вече на 30 г. и пръска сексапил.

дъщеря

Тя е дъщеря на наша футболна легенда

Баща й е един от героите на страната ни, прославил я преди 24 години. Той беше велик защитник във футбола. Той в момента е треньор на националния отбор. Той е Петър Хубчев.

Дъщеря му Кристина е станала убийствена красавица. Тя показа тялото си по бански костюм и мигновено прикова мъжките погледи, пише в. „България днес“.

Крис от малка живее във Франкфурт, Германия. Баща й играеше там преди години и още тогава цялото семейство се установи в този град.

Въпреки че Хубчев вече е в България, децата му останаха в Германия. Там имат повече поле за изява и животът им е някак по-лек.

Кристина Хубчева работи като детска възпитателка, което не й помага особено в свободното време, защото обича да се разголва. Тя няма задръжки и ясно го показва.

“Планът ми за днес? Както винаги – плаж, плуване и бъди секси.” – казва по темата г-ца Хубчева.

Да, колкото и да е странно, Кристина е още госпожица. Тя е на 30 г. и още няма сериозен приятел. Вече й е време за деца и съпруг, но тя не бърза с тези задачи.

Вижте още снимки на известната дъщеря!

Кристина Хубчева дъщеря

Кристина Хубчева пръска сексапил

Петър Хубчев дъщеря

Петър Хубчев с дъщеря си

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар