Звезди на родната музика с изпълнения на BG MUSIC FESTIVAL 2018

Звезди на родната музика с изпълнения на BG MUSIC FESTIVAL 2018
Гласувайте за статията

Тита, 100 Кила и още ред музикални звезди ще запалят родната сцена!

Супер звездите на родната музика Тита, 100 Кила, DeepZone Project, Дичо, Eva и Клавдия ще участват като специални гост-изпълнители на Втория BG MUSIC FESTIVAL.

Музикалното събитие ще се проведе на 8 и 9 юни в Летния театър на град Сандански. Общо 22 песни от кандидатствалите 132 са селектирани от компетентно жури за участие в него.

За тазгодишното издание регламентът на фестивала бе променен, като се въведоха четири отделни категории: поп, рок, хип-хоп/R&B и електронна музика.

Това бе решено, след като бяха взети предвид мненията на експерти, членове на журито и участници в музикалното събитие, съобщиха от община Сандански.

Официална водеща на събитието ще бъде R&B изпълнителката IVY.

Освен първите награди от авторитетно фестивално жури във всяка категория, са предвидени и специални призове – награда на публиката, на телевизионните зрители, на участниците във фестивала и на кмета и на община Сандански.

Тази година мотото на фестивала е: „Зелена светлина за българската музика!“. Организатори са: Music Media Cluster, BG MUSIC CHANNEL и община Сандански.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар