Мариана Попова: Веселин имаше съмнения за връзката ни, но аз знаех, че той е моят мъж! (още разкрития)

Мариана Попова: Веселин имаше съмнения за връзката ни, но аз знаех, че той е моят мъж! (още разкрития)
Гласувайте за статията

Мариана Попова разкри непознати неща за връзката си с Веселин Плачков!

Певицата Мариана Попова ще става булка, но и майка за втори път. Тя е бременна от актьора Веселин Плачков и се очаква бебето да се роди през октомври. То ще е момиченце, а двамата вече обзавеждат детска стая в къщата си в село Кладница.

Мариана Попова

Мариана Попова призна, че в началото Плачков се дърпал от връзка с нея

Любовта между Мариана и Веселин е огромна и най-силната досега, твърдят и двамата. В началото обаче не всичко е било толкова лесно. А Плачков дори имал съмнения за това дали да бъдат заедно.

„Намерих си другата половина. Много клиширано звучи, но той е човекът, който мисли за света като мен. Мога да му простя всичко и да го чакам вечно. Той беше сам, беше му трудно в работата, чудеше се накъде да хване, към кой град.

Аз също бях доста огорчена и самотна. Никога досега в живота ми не съм усещала така мъжко рамо. От първия момент, в който Веси ме прегърна, знаех, че това е моят мъж. Това си е вътрешно усещане.

Човекът, който имаше големи колебания, беше той. Беше много стреснат и уплашен от това, което усеща. Просто един ден дойде и остана. Свършиха размислите и страстите.

Бебето беше планирано. Новината много го промени. Той е изключително грижовен и търпелив към двете ни деца. Не ги дели на мои и твои. Обича ги еднакво“, разкрива Мариана Попова, която не крие щастието си.

Освен в трепети за бъдещото бебе, двамата се грижат и за своите две прекрасни дъщери от предишните си връзки. Веселин Плачков има своята 10-годишна Андреа, а Мариана Попова обожава 8-годишната си Мария-Магдалена.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

1 коментар по “Мариана Попова: Веселин имаше съмнения за връзката ни, но аз знаех, че той е моят мъж! (още разкрития)”

  1. Eлена

    апр. 26. 2018

    Мариана,ако казаното от теб е вярно,то знай,че не можеш да знаеш наистина какво чувства друг човек,дори и най-близък!По действията може само да знаеш,че се държи добре с детето ти,но какво чувства точно, не знаеш!Успех!

Добавете коментар