Орхан Мурад изригна: Стойностната ми песен няма гледания в Youtube, а после плюете Сузанита! (виж тук)

Орхан Мурад изригна: Стойностната ми песен няма гледания в Youtube, а после плюете Сузанита! (виж тук)
Гласувайте за статията

Орхан Мурад скочи побеснял срещу несправедливото и изродско време, в което живеем!

Певецът Орхан Мурад напоследък е доста активен в социалната мрежа. Причината, разбира се, е поредният скандал с щерка му Сузанита. И бруталното видео към парчето й с Ангел „К’во става брат“.

Орхан Мурад

Орхан Мурад изригна бесен в мрежата

Както знаем, там Сузи Мурад се прави, че пуши марихуана и „върти свирки“ на 35-годишния си колега. Дори Агенцията по Закрила на детето се самосезира, а Орхан Мурад избесня. Ето какво заяви още.

„Изтрещяло време ей!!! Със страхотно издържаната си песен „АКО ЗНАЕШЕ“, за 2 месеца 35 хиляди гледания в ютуб не мога да събера. А когато със уж никаквата си песен и провокативен клип, в който участва и Сузанита, правят стотици хиляди на ден.

Умниците почват да се изхождат и да ме търсят за интервюта. Ами защо не включихте моята страхотна песен.в плейлистите на радиата, бе! Защо не ме поканихте никъде вито една телевизия или радио да я промотирам!

И защо не я гледате с милиони в ютуб и вибокса! А като ви провокира някой с няква простотия – се възбуждате! Има нещо сбъркано нали!“, изригна за пореден път Орхан Мурад.

„Нашите творчески пориви не хващат дикиш. Старомодно било, неактуално било и прочие. Що не си признаят, че нямат нужда от хубави песни с хубави текстове и романтични послания.

Я виж, младите с тия провокации какво правят! Какви резултати постигат! После – някой друг им е виновен“, написа певецът в социалната мрежа.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар