Мариела Нордел: Писна ми от комплексари, които не спират да говорят за секс! (виж как изригна)

Мариела Нордел: Писна ми от комплексари, които не спират да говорят за секс! (виж как изригна)
Гласувайте за статията

Мариела Нордел се оплака от непрестанните разговори за секс около нея!

Устатата Мариела Нордел направи на бъз и коприва комплексарите (според нея), които не спират да говорят за секс и за подвизите си в леглото. Не е ясно кое я е накарало да изригне неочаквано в мрежата, но го направи преди ден.

Мариела Нордел

Мариела Нордел се е наслушала на празни приказки за секс и креватни подвизи, писнало й

„Има една порода хора (90% мъже), дето не престават да говорят за секс. Ни в клин, ни в ръкав, те не пропускат с лигавщините си. И ако не им отговориш на простотиите, те обявяват за сухар, скучен, фригидна….

В речника им преобладават полови органи, имат се за неустоими и серьозно се засягат, ако им намекнеш, че нещо не те влече към тях или са ти досадни.

По случайност, ако се стигне до легло, веднага лъсва, че не са нищо особено, въпреки че много лалат и активно налитат… Аз познавам 5 такива – 4 мъже и една жена, и то от почти 30 години.

За толкова време и на най-големия кретен му идва акълът в главата, но не и на тоя тип хора. Предполагам, че всеки от вас знае по няколко такива – много са досадни, а и май – безвъзвратно тъпи, макар, че са фрашкани с кинти“, изригна Мариела Нордел в профила си в мрежата.

Тя обаче не отговори на любопитните потребители дали визира конкретно някого. И дали в момента не се опитва да се отърве от набезите на поредния мераклия.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар