Свекърва – мечта! Катя Роуз ощастливи Мис България по невероятен начин

Свекърва – мечта! Катя Роуз ощастливи Мис България по невероятен начин
Гласувайте за статията

Мис България се радва на най-щедрата свекърва!

Тамара Георгиева, която стана Мис България 2017, може да се похвали с много щедра бъдеща свекърва. Катя Роуз – майката на гаджето на красавицата, се отнася с нея като със собствена дъщеря, научи Kliuki.bg.

Мис България и Катя

Щом е за Мис България, Катя Роуз не се щади

Заможната бизнесдама е купила на бъдещата си снаха чисто нов автомобил. Тами вече кара луксозно „Порше Кайен“.

Возилото е било поднесено като закъснял подарък за рождения й ден. Гаджето й Стивън Роуз й го е подарил, но покупката е направена с парите на майка му, пише HotArena.net.

Младежът, макар вече на над 20 г., все още е издържан от майка си и това не е тайна за никого. Така че всичките подаръци, които прави на приятелката си, всъщност са закупени от Катя Роуз.

Както е известно, Мис България и майката на гаджето й са много близки приятелки. Двете постоянно са виждани заедно по магазините и често обшуват.

Има слухове, че именно Катя е платила титлата на Тамара. Месеци наред в медиите се въртяха информации за 25 бона, които бизнесдамата е броила, за да направи снаха си номер едно.

Очаква се един ден Мис България да стане официално снаха на Роуз. Двамата със Стивън са лудо влюбени и най-логичното нещо на света е да се оженят.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар