Албена Денкова иска второ дете от Максим

Албена Денкова иска второ дете от Максим
Гласувайте за статията

Албена Денкова и Максим Стависки от 11 години живеят в ад, но това не им пречи да мислят за бъдещето си!

Драмата около Албена Денкова и Максим Стависки сякаш няма край. Двамата се преместиха в Русия, но България още помни и не може да забрави какво стори руснакът през 2007 г.

Албена Денкова и Максим Стависки

Албена Денкова иска пак да забременее от Максим Стависки

За да забрави поне отчасти какво се случи обаче, двойката може да си направи още едно дете. Това е твърде вероятно, въпреки че и двамата прехвърлиха 40-те.

Алби имала огромно желание да стане отново майка, тъй като виждала в това начин за щастие в живота, а и много обичала мъжа си. Тя остана с него, въпреки че той уби младеж и осакати девойка край Приморско.

Спортистите имат вече едно дете. То е син на име Даниел, който няма представа какво е направил баща му 4 години преди да се роди.

Според запознати, Албена Денкова отдавна искала да има още едно дете и дори с Максим изобщо не се пазели по време на секс, но засега не се получавало. Тя е на 43 г., но продължавала да вярва, че може да зачене отново.

Стависки почти не се мярка в България, което е разбираемо. Жена му си идва по-често, но и тя не гори от желание да срещне укорителните погледи на своите сънародници.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар