Вижте новия дом на Лео Ди Каприо

Вижте новия дом на Лео Ди Каприо
Гласувайте за статията

Вижте новия дом на Лео Ди Каприо, кино звездата закупи жилище от музиканта Моби. Моби ремонтирал красивата къща в Лос Анджелис – в скъпия район ,наречен Los Feliz близо 2 години.

Положил доста усилия да я обзаведе и стегне по своя собствен стил и накрая така и не живял в нея, но пък досега все още обитава имението в съседство.

Лео се похвалил с покупката си в социалните мрежи, където показа и снимки от жилището. То определено е класически красиво, обзаведено в светли тонове и мебели.

Лео дал близо пет милиона за този дом в Лос Анджелис, това според източници, както се пише и от изданието „Ева“, това е близо половин милион над първоначално обявената цена за имота на Моби.

Разбира се, за звезда като Ди Каприо такива суми не са проблем, да припомним, че Леонардо е едно от златните момчета на Холивуд, започна доста млад, а днес на над 40 е истинска реализирана звезда, освен това с изявен талант. Желаем му и ние от „Клюки.бг“ успех и много хубави, релаксиращи дни в новия дом.  

В галерия можете да видите част от интериора на дома, който Моби е обзавел, но сега Лео ще му се радва срещу 4,9 милиона долара – цена на имота.   

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар