Новата роля на Шарлийн Терон с претенция за „Оскар“

Новата роля на Шарлийн Терон с претенция за „Оскар“
5 (100%) 1 vote

Новата роля на Шарлийн Терон с претенция за „Оскар“, поне така коментират някои медии и причините са няколко.

Както помним, Шарлийн има една статуетка заради ролята й в „Чудовище“, там за да се превърне изцяло в образа на героинята си, красивата актриса качва цели 13 килограма. Като признава, че определено й е било трудно и след това свалянето им също. 

Шарлийн има две деца, за последната си роля в лентата наречена „Tolly“, тя ги шокира с вида си, актрисата този път качва цели 23 килограма. След което наистина, а не на кино изпада в депресия и признава, че година и половина й е трудно да свали килограмите си. Затова се и загубила от светските мероприятия. 

А както пиша ти от „Ева“, за д акачи тези значителни килограми никак не й е било и лесно на Шарлийн, в първите дни може би е забавно да си хапваш без ограничения, но след това започнало да става досадно, а тъпченето по цял ден с калорични и мазни храни било наистина ужасно. Захарта й дошла в повече и актрисата се почувствала тотално изтощена. За да си върне килограмите били нужни доста усилия и нерви, но ролята на майка на три деца, едното от тях току що родено била предизвикателство и Шарлийн се надява, че е усетила истински как се чувства тя и определено е от актрисите, които екпериментират с тялото си, в името на добри роли.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар