Известен спортист блъсна полицаи

Известен спортист блъсна полицаи
Гласувайте за статията

Известен спортист блъсна полицаи, но за щастие няма загинали. Става дума за Стъки, популярен в родния и световен спорт.

Станислав Недков блъснал полицейска кола, а при инцидента са пострадали двамата представители на закона, не са ранени или в тежко състояние, но пък единия е в комоцио. Стъки е дал проби за алкохол и наркотици, те са отрицателни. В кръвта му няма забранени вещества, но книжката му е отнета, докато плати акта си и не бъде възобновен.

Според думите на самия шампион по смесени бойни изкуства, полицейската кла била с включена синя лампа, но пък не светели аварийните, той излизал от Симеоновско шосе и именно този факт с аварийните го заблудил. Полицаите правели проверка на случайно спряна кола, която също попаднала в злополуката.

Както се пише и в изданието „Вести“, самият Стъки оказал помощ на пострадалите и бил в шок, той няма криминални прояви и дори е доста уважаван, председател е на родната ни федерация по ММА, досега не е участвал в светски скандални клюки. Съжалява и признава, че е карал с не повече от 70 км/час.

Ние от „Клюки.Бг“ очакваме развитието и също коментираме неопетненото досега досие на Стъки, вероятно става дума за случаен инцидент, за щастие без сериозни и тежки последици, а на пострадалите бързо оздравяване.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар