Вижте най-влиятелните дами на света, коя блесна сред тях

Вижте най-влиятелните дами на света, коя блесна сред тях
Гласувайте за статията

Вижте най-влиятелните дами на света и разбира се, коя се открои сред тях дори. Има две дами на музикалната сцена, които са привлекателни и успешни вече толкова години – Бионсе и Джей Ло.

Амбициозни и неостаряващи са само част от думите, подходящи за тези жени. Ежегодни списание Таймс прави своите предложения, според проучвания кои са най-влиятелните личности по категории. След това звездите се събират, за да отпразнуват своя звезден миг.И тази година голяма част от тях уважиха мероприятието.

То се състоя в Ню Йорк, журналисти и фотографи бяха там също, сред едни от най-харесваните популярни лица се наредиха Никол Кидман и половинката й, Мия Фарой, Линдзи Вон< Кеша и още коментират и от „Ева“.

Но на сред многото звезди блестеше най-много, образно казано, тази на Дженифер Лопес. Певицата избра да се появи в атрактивна и красива рокля, описваща пищния й силует. Тя отново бе придружена от спортната звезда Алекс Родригес, освен това бе поканила сестра си и своята майка.

Джей Ло е на челните места о влияние и то в категорията икони, за да остане запомнена, тя също пя и танцува много, заедно с  това смени още няколко разкошни тоалета и определено приково общото внимание отново към своята персона, аккто тя само умее.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар