Симона Загорова жадува за тялото на майка си

Симона Загорова жадува за тялото на майка си
Гласувайте за статията

Симона Загорова иска тяло като на Глория!

При Симона Загорова и Глория го има редкия случай майката да е по-секси от дъщерята. Въпреки че скоро Гло ще закове 45 г., а Мони е само на 21 и половина, разликата помежду им е съществена.

Симона Загорова и Глория

Симона Загорова иска тялото на Глория

Това важи най-вече сега, защото младата звезда от миналогодишния „Гласът на България“ е доста напълняла от Великден. Тя е качила немалко килца и се чуди как да ги свали.

В същото време майка й продължава да бъде в супер форма. Тялото й е перфектно като за жена на средна възраст, а и не само.

Ето защо Симона Загорова искала да има фигурата на Глория. Тя откровено заявявала пред майка си, че би дала мило и драго да разполага със секси тяло като това на примата на поп-фолка.

Разбира се, това един ден може и да стане, защото самата Гло беше закръглена на възрастта на Мони. Помним клиповете на песните й от средата на 90-те години, където се обличаше предимно с дълги рокли, за да прикрие някои свои наедрели части.

Симона трябва да положи големи усилия, каквито положи и майка й навремето, за да придобие вида, който иска. Да, младата певица също е секси, но все още е далеч от перфектната визия, присъща за една звезда, каквато иска да бъде.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар