Киро Скалата избухна с обстоятелствен пост в мрежата!

Култовият Киро Скалата се ядоса. И избухна с неочакван пост в социалната мрежа, с който "нахрани" днешните културисти. Или по-скоро нацепените батки, смятащи се за осмото чудо на света. Ето какво написа Скалата. [caption id="attachment_405736" align="alignright" width="224"]Киро Скалата Киро Скалата се присмя на нацепените батки[/caption] "Проблема с нашата болест, мускулестата мания се превърна в патология.Преди 30-тина години тренирах да съм силен и мускулест ,за да защитавам достойнство и близки ...да бъда герой от романите ,раздаващ справедливост в името на доброто. Боя беше ежедневие...После времената бяха изпълнени с енергия и лекота ...защото системата отпусна оковите .... Тогава яките и смелите се впуснаха да завладяват територии...повечето от тях за съжаление водени от ниски стремежи.. Поради долното и примитивно възпитание бяха нисък клас престъпни селяци. Тогава беше необходимо да си говедо за да не те смажат..или достойно да даваш отпор. Днес, когато липсва ентусиазма, радостта и другарското настроение и бойната обстановка... Ограничени от контрол и безизходица старите войни се сриват и напускат сцената. Някои се хващат за наркотика на тренировките и битката в лудия свят на състезания. Трети се модернизират, като педераски курви за да се друсат в транса на културизма. Изгуби се естественната причина и нужда да бъдеш силен и етстетичен..да бъдеш индивидуален и различен.

Повечето млади бичета днес не знаят че културизъма в комунизма беше забранен спорт.....за тях е фантасмагория.....силовацитя баха ченгета и военни...обикновения човек не може да става ЯК за да не скача срещу властта.

Този спорт бе създаден от интелектуални хора..прогресивни за времето си, образовани със семейства...Наско Джананов/президента на федерацията/ беше преподавател в МЕИ,Златко Петров/шампион/ преподавател в математическата гимназия,Златко Генев/шампион/ преподавател в английската гимназия и други все елитни хора.

Културизма беше спорта на интелектуалците бунтари срещу системата..спорт за хора които си имат приходи ..хоби за богати.

Крамоли,интриги,раздори,педерастия,нарцисизъми и готовност за всякаква долнопробна и недостойна свинщина да има зоб за ...фейса ...всички това за мен е разочароващо,смешно и тъжно. Аз винаги ще остана заразен от фитнес манията....,но когато тя става противна на душевността,когато те превръща в егоцентричен егоист,който се движи от завист и ревност и ниски стремежи....трябва да вземеш мерки.... Знаем тъжната картина на живота на повечето великите образи на златната ера в културизма водещ към унищожение.Така душата тръгва към погибел.

Днес силовите и бойни спортове в западната цивилизация са зрелища за публиката,за да изхвърлят агресията и енергията си там, за да не виждат...не мислят и не се съпротивляват срещу действията на управляващия елит.

Те са месо за ебане на масата на богаташа ,опум за плебеите ...по зле са от гладиаторите защото те са осъзнавали своето нещастие ,а безумците днес им се вярват че са свободни и велики", написа Киро Скалата.