Потрес: Преслава хрантути Павел Лазаров! (бременната певица го прибра в дома си – виж тук)

Потрес: Преслава хрантути Павел Лазаров! (бременната певица го прибра в дома си – виж тук)
Гласувайте за статията

Преслава прибра Павел Лазаров като заврян зет в дома си!

Уж богатият и успешен Павел Лазаров се оказа заврян зет. Бременната Преслава го прибра в дома си в столичния квартал „Бояна“ и се грижи за него като за собствено дете. Това разкриха близки до певицата източници пред вестник „Телеграф“.

Преслава

Преслава направи Павел Лазаров заврян зет

Оказа се, че Павел, който по думите на медиите, вадел луди пари от овощните си градини край Враца и Мездра, всъщност доста е скъсал джоба. И в момента нямало къде да заведе бъдещата си жена и майка на детето си.

Домът, в който в момента живеят двамата, е подарък на Преси от връзката й с Коко Динев. Бившият мъж на Емилия мачкаше чаршафите с Петя от Добрич, докато колежката й Еми бавеше сама сина им Иван.

През 2011-та година Коко Динев купува на Преслава супер туразско жилище в затворен комплекс в Бояна. За което се изръсва със сумата от 300 000 лева. Отделно от това той дава още една камара пари на певицата, за да обзаведе апартамента с луксозни мебели.

След края на аферата им, която датира от 2010-та до 2012-та година, Коко Динев постъпва като истински мъж и не си взима жилището обратно. То е записано на името на пайнерката, която днес с охота прибра в него Павел Лазаров.

„Гледа го не като жена, а направо като майка. А той да не се прави на богат и преуспял, защото дори на една почивка не може да я заведе като хората. Мъкне я само по планини на палатка, защото така му излиза по-евтино“, коментират източниците.

Коментари чрез Facebook

коментара

1 коментар по “Потрес: Преслава хрантути Павел Лазаров! (бременната певица го прибра в дома си – виж тук)”

  1. M M

    апр. 30. 2018

    ЩЕ ПРИБИРА КОГОТО СИ ИСКА И ЩЕ ЖИВЕЕ КАКТО СИ ИСКА, В ДОМЪТ СИ ЩЕ ПРАВИ КАКВОТО СИ ИСКА САМА СИ ГО Е КУПИЛА И ЗНАЕ ЦЕНАТА НА ВСЯКА СТОТИНКА, ЗНАЕ КАК СИ ГИ Е СПЕЧЕЛИЛА – С ПЕЕНЕ. ПЪЛНИ КЛУБОВЕ ИЗКАРВА СИ САМА ПАРИТЕ, КАКЪВ КОКО ДИНЕВ ВИ ГОНИ

Добавете коментар