Готвачката Мариела Нордел бясна на родна журналистка: Ето в какъв грях я обвини!

Готвачката Мариела Нордел бясна на родна журналистка: Ето в какъв грях я обвини!
Гласувайте за статията

Мариела Нордел е бясна на родна журналистка!

Готвачката Мариела Нордел беснее срещу пладнешката кражба на родна журналистка. Кулинарката я обвини, че редовно й краде от постовете.

Мариела Нордел

Мариела Нордел изригна срещу журналистка

Чепатата участничка от ВИП Брадър 2017 не поиска да разкрие името на родната писачка, но доста жестоко я насоли в социалната мрежа. Ето какво коментира в социалния клюкарник:

„Много е тъпо, когато видиш „мастити журналя“ да крадат като цигани!

Понеже се озъбих на няколко явни крадци, които не се свеняха дори да ми крадат цели постове. И да ги публикуват в медиите си, дори неспоменавайки името ми, та камо ли, искайки ми разрешение или заплатили за труда ми, сега се изхитриха.

Хващат някоя тема, която тука съм разработила в детайли и по която съм хвърлила десетки часове труд, попинат я тук-таме да променят стила, но пак базирайки се на моя труд и фактология, и после не се срамуват да си „напишат“ своята статийка….

Гледам една такава „колежка“, даже ми е „приятелка“ тука, хич не си е губила времето. Тема, която разработих в края на февруари и заради която направих сериозно юридическо проучване, тя си я е изтъпанчила във вестника месец по-късно като нейно творение.

Прибавила е разни журналистически лакърдии в началото и в края, за да замаже кражбата, но фактологията и правния ми анализ е изкопирала едно към едно!

Утешението е, че който си е некадърен, си е некадърен. Аз преписвачка никога не съм била, дори и в училище! Честит ни ден на езика и перото!“, гневи се Мариела Нордел.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар