Яница удиви всички с хобито си: Никой не вярва, че пайнерката може да прави и това! (СНИМКИ)

Яница удиви всички с хобито си: Никой не вярва, че пайнерката може да прави и това! (СНИМКИ)
5 (100%) 2 votes

Яница удиви всички с хобито си!

Поп фолк дивата Яница прави нещо, с което удиви мнозина. Пайнерката има занимание, което е далеч от това, което работи. Младата изпълнителка не обича да ходи на шопинги да търчи по молове или да се шляе просто така.

Любимото й занимание е да се занимава с растения. Брюнетката е страстна цветарка и така бори лошото си настроение и си почива активно. На практика певицата се е превърнала в отлична цветарка и домът й е залят с прекрасни представители на флората.

35-годишната русенка има в дома си орхидеи, рози и невероятни петунии. Както и доста екзотични представители, които отглежда с много любов и грижи.

Яница обича да се грижи за цветята

„Цветята стават много красиви и това ми доставя много голямо удоволствие. Те са каскадни и се спускат по терасата на дължина повече от метър. Вкъщи имам и други цветя – орхидеи, и то много.

Яница стана цветарка

Често ме питат: Има ли някаква тайна при отглеждането на цветята? Моят отговор е, че трябва да се грижиш за тях с любов, защото може би самите цветя го усещат. На мен наистина ми се получава – добра съм“, хвали се изпълнителката на „Двойно влюбен”.

Яница е категорична, че отдавна е загърбила дребните страсти, не се вълнува от злобни коментари, клюки и интриги. Предпочита да се отдава само на приятни занимания, включително цветарството, както и да е обградена от хора, които я зареждат с положителна енергия.

„Би ми се искало да съм заобиколена само от хора, които имат място в сърцето ми и близките ми да са добре. Това е най-важно за мен, за да мога да съм спокойна и да работя добре и с любов, да имам стимул“, твърди пайнерката.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар