Николай Бареков скочи: Доходи нямат хората, дори палмовото масло им е скъпо! (още подробности)

0

Николай Бареков изригна в мрежата по темата за качеството на храните!

Николай Бареков разбуни духовете в мрежата с позицията си относно актуалната тема за лошото качество на храните у нас. Той изригна с остър коментар в профила си като припомни на правителството основния проблем на българите. А именно безпаричието.

Бареков
Николай Бареков бесен от бедността и мизерията на българите

„Качеството на Храните ДА, но ДОХОДИТЕ, ДОХОДИТЕ, глупаци! С 200 лева пенсия и 40 лева детски какво може да си позволи народът, господа Борисов и Каракачанов?

Без достойно и адекватно заплащане никой няма да остане в бандустана.

Проблемът е, че с жалките си доходи от пенсии и детски добавки нито пенсионерите, нито майките не могат да си позволят истински храни. Палмовото олио дори е недостъпно за пенсионер с 200 лева пенсия.

В България нямаме никаква регулация или добри закони за качеството на храните. Проблемът е в нас. Корупция, корупция, корупция. Германия и Централна и Западна Европа ядат качествена храна, защото имат закони, а ние нямаме нищо. ГЕРБ управлява вече 10 години.

България е най-бедната страна в ЕС, с най-ниски заплати и пенсии и с най-лошата храна! Благодарим, ГЕРБ! Вие управлявате през цялото време на нашето членство в ЕС.

Народът е беден, политиците богати. Това е статистиката на “богатата” ни държава.

А не гласували народът за ПатрЕотите и за дебелия Каракачанов именно заради обещанията за пенсии и доходи. Боклук войводи!“, разгневи се Николай Бареков.

Коментари чрез Facebook

коментара

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.