Брутално: Преслава ползвала статуетките от наградите си за… секс атрибути! (скандални разкрития на бивш любовник)

Брутално: Преслава ползвала статуетките от наградите си за… секс атрибути! (скандални разкрития на бивш любовник)
Гласувайте за статията

Преслава се оказа повече от палава и страшна мръсница в леглото!

Бивш любовник на Преслава, който настоя за анонимност, втрещи пресата с шокиращите си разкрития за нея. Мъжът твърди, че певицата от Добрич е крайно разгонена и мръсница в леглото. Като използвала какво ли не, за да си доставя удоволствие.

Преслава

Преслава си навирала наградите в… котето, скандализира бивш неин любовник

Източникът втрещи с разказа си как Преслава използвала статуетките, които получава при наградите си, за да си ги… завира… Сещате се къде. Тя редовно се майпатела, че май ставали само за тази цел, пише сайтът ХотНюз.бг.

„Спомням си, когато беше спечелила наградата, още докато пътувахме в колата, започна да усмива статуетката. „Какво е това?! Това е новата играчка за п****та ми!“, разкрива бившият й любовник.

Новината накара мрежата буквално да избухне, като разбира се, повечето фенове на Петя от Добрич не вярват на тези думи. Те дори скочиха срещу въпросния анонимник и го подканиха да излезе с името и лицето си, за да потвърди официално гнусотиите, които говори.

Много от потребителите се възмущават, че се хвърля кал по бременна жена, която трябва да роди след броени месеци. Припомняме, че Преслава носи в утробата си бебето на Павел Лазаров и е разредила концерните си изяви до минимум.

Двамата с Павел Лазаров в момента живеят в апартамента й в Бояна, който преди години й беше закупен и подарен от Коко Динев. Близки до Преси разкриха, че Лазаров леко е скъсал джоба, което налага певицата да поема финансовите разходи в дома им.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар