Читателка разкри: Д-р Емилова лъже, че се лекува с глад! (купува хапове на поразия – виж тук)

0

Читателка пусна скандална информация за прочутата д-р Емилова!

Известната д-р Емилова, която от години твърди, че не само вталява, но и основно лекува хората срещу заплащане, беше срината неочаквано в мрежата. Читателка избухна с неочаквано разкритие, което тотално преобръща преставите за лечителката.

д-р Емилова
Д-р Емилова купува лекарства за 80 лева в аптека, читателка изригна в мрежата

Както знаем, д-р Емилова гарантира, че лечебният й глад премахва болестите от организма и на практика човек изхвърля лекарствата в боклука. Самата тя уж от години не приема хапчета. Ето какво разбуни духовете обаче:

„В аптеката. Пред мен е висока женска фигура с къса бяла подстрижка. Наоколо не я познаха – д-р Людмила Емилова. Купува си лекарства за 80 лв. „За вас ли са“? – уточнява фармацевтката. „Да, за мен“, е краткият отговор.

Не, че , нещо, ама си спомням нейни интервюта, в които се кълне, че вече не пие никакви илачи, след като го е ударила на плодове и диета. Светът е малък и истината дебне отвсякъде, защото всяка тайна има дубъл в пространството“, написа потребителка в социалната мрежа.

С което заформи дълга дискусия относно методите, цените и ефектът от лечението при д-р Емилова. Припомняме, че основните посетители на лечителката бяха все известни родни персони.

След обширната медийна реклама от години обаче, все повече обикновени хора започнаха да отделят средства, за да посетят „лечебницата“ й. Къде точно е истината и дали потребителката в мрежата е била права, това всеки може да прецени за себе си.

Коментари чрез Facebook

коментара

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.