Юлияна Дончева не е на себе си: Стъки го чакат от 1 до 6 години затвор! (още подробности)

Юлияна Дончева не е на себе си: Стъки го чакат от 1 до 6 години затвор! (още подробности)
Гласувайте за статията

Юлияна Дончева се е побъркала от притеснение тези дни!

Бившата депутатка Юлияна Дончева сън не спи и не е на себе си тези дни. А причината, разбира се, е инцидентът с половинката й Стъки. Станислав Недков – Стъки е изправен пред реалната заплаха да прекара от 1 до 6 години зад решетките.

Юлияна Дончева

Юлияна Дончева не може да мигне от притеснение за своя Стъки, ще влезе ли в затвора?!

Припомняме, че в неделя той се вряза с автомобила си в патрулка и рани двама униформени. Случката се разигра на столичния бул. „Околовръстен път“, докато патрулиращите са пишели акт на нарушител.

Срещу Стъки е образувано досъдебно производство, но се има предвид, че това е първото му нарушение. Станислав няма други криминални регистрации, освен един акт за превишена скорост преди време.

Обвинението срещу него сега е причиняване на средна или тежка телесна повреда, в зависимост от състоянието на полицаите. Единият от тях е с гръдна травма и комоцио, а другият още е в болница със сътресение на мозъка.

„Юлияна Дончева и Стъки са едно нормално, скромно и работливо семейство. Те никога не са се забърквали с скандали, камо ли незаконни неща. Затова и сега светът им е черен, а Юлето не може място да си намери от притеснение“, коментират близки до тях източници.

Единствената надежда за семейството е съдът да вземе предвид чистото криминално досие на Стъки и да го накаже с глоба или най-много условна присъда.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар