Разказаха му играта: Изгониха Валентин Кулагин от столичните клубове! (устатият гримьор се моли на входа – виж тук)

Разказаха му играта: Изгониха Валентин Кулагин от столичните клубове! (устатият гримьор се моли на входа – виж тук)
Гласувайте за статията

Валентин Кулагин не е допускан в повечето от вървежните столични клубове!

Устатият и скандален гримьор Валентин Кулагин си намери майстора. Оказа се, че хасковлията не е допускан до най-популярните и вървежни столични клубове. Които отдавна затръшнали вратите си под носа му, съобщава сайтът ХотНюз.бг.

Валентин Кулагин

Хасковският гримьор Валентин Кулагин се моли на входа на нощен клуб, за да го пуснат вътре. Не щат и да го виждат по такива места

Кулагин е персона нон-грата в Bedroom Premium, Provocateur, PM, The One. Натирили го дори и в гей бар, където доскоро Валентин Кулагин бил сред най-редовните посетители.

В любимото за хора със „смутена“ ориентация One 2 One му посочили вратата още през януари, след като гримьорът вдигнал скандал твърдейки, че са му надписали сметката с 5 лева.

Валентин постоянно търсел разправии, както с персонала, така и с клиентите на заведенията, в които ходи. Случвало се дори да къса тениски на хората, а собствениците били категорични – няма да позволят подобно същество да им прогони клиентите.

„Валентин Кулагин не е на себе си по принцип, камо ли като обърне няколко питиета. Тогава се взима за божество и започва да се държи меко казано неадекватно. Всички са вдигнали ръце от него, а има хора, които си тръгват, щом видят, че той е в бара. Е, как да търпиш такъв човек“, коментират източниците.

Едва наскоро и след дълги и горещи молби, управителите на гей бара решили да направят проба и да му дадат втори шанс. Пуснали го в заведението, след като хасковлията предложил дори да им заплати за двоен вход.

При първото му ново нарушение обаче, били категорични, че ще го изритат като мръсно коте и повече кракът му няма да стъпи там.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар