Бомба: Ето я бременната Деси Банова! (синоптичката не пуска ръката на Плевнелиев – виж тук)

Бомба: Ето я бременната Деси Банова! (синоптичката не пуска ръката на Плевнелиев – виж тук)
Гласувайте за статията

Деси Банова е като залепена за президента Росен Плевнелиев!

Първи снимки на бременната Деси Банова обиколиха мрежата днес. Синоптичката и президентът Росен Плевнелиев бяха гости на наградите на фондация „Стоян Камбарев“ за подпомагане на млади таланти в изкуството.

Деси Банова

Екс синоптичката Деси Банова е залепена като гербова марка за бившия президент Росен Плевнелиев, не се отделя от ръката му

Деси Банова пристигна на събитието с къса бяла дантелена рокля и доста наподобяваше булка. Докато бившият държавен глава беше избрал стилен и официален тъмен костюм.

Разбира се, двамата бяха най-сниманите и обсъждани гости на мероприятието като всички не спираха да се взират в корема на Десито. Както знаем, тя е вече в четвъртия месец, но фигурата й продължава да бъде перфектна.

Направи впечатление, че Банова е залепена като гербова марка за Плевнелиев. Тя не изпускаше ръката му нито за миг и не спираше да демонстрира любовта си към него.

Факт, който беше приет по различен начин от присъстващите. Много от тях шушукаха, че Деси Банова преекспонира връзката си с държавния глава. И едва ли не вече се рекламира като негова законна съпруга.

Може би блондинката е права. Така или иначе сватбата й с Плевнелиев е съвсем скоро като двамата ще се вземат на пищно тържество в чужбина. Най-предполагаемата страна е Гърция, където Росен Плевнелиев разполага с истински палат.

„Удари кьоравото Десито, знае как да си оплете мрежата. Още не се е омъжила, но вече наду корема и си подсигури живота до девето коляно“, злобно коментират потребители в мрежата.

Други обаче желаят много здраве и щастие на бъдещото семейство и се радват на искрената им любов. Кои ще се окажат прави в крайна сметка, само времето ще покаже.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар