Венета Райкова избухна: Не ми трябва мъж, за да съм щастлива!(Подробности)

0

Венета Райкова си пожела само щастие за ЧРД

Венета Райкова изненада приятели с неочакваният си пост. Водещата от Попово шашна всички с откровенията си в социалната мрежа. Оказа се, че след развода с Тишо блондинката се чувства повече от щастлива. Чувства се свободна, жизнена и изпълнена само с положителни емоции.

Венета Райкова
Венета Райкова иска да е сама, а не зле придружена

„Купих си подарък за ЧРД! Изпекох кроасани, направих си кафето и сядам да чета! Преди 16 г. изчетох всички книги на Далай Лама, които имаше у нас.

Спомням си, че толкова се бях запалила по идеите му, че даже когато гостувах в „Шоуто на Слави“ през 2002 г. говорех само за това! Според Далай Лама смисълът на живота е да откриеш щастието!

Затова си обещавам, че следващата година от живота ми ще посветя на търсенето на щастието!“, написа Венета Райкова в профила си.

Водещата на „Папараци” за пореден път заяви на всеослушание колко й е добре сама. Без да има мъж до себе си, който да търпи с неговото вечно мрънкане, капризи и с това винаги да й казва какво и как да го прави.

„Не, благодаря! Това не е за мен. Чувствам се отлично в момента и знам, че утре ще бъда още по-щастлива. Оттук нататък ще се съобразявам само с малкия си син Патрик и със своите собствени желания и копнежи. А ако на някой не му харесва, негов си проблем“, убедена е журналистката.

Коментари чрез Facebook

коментара

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.