Яхна го здраво: Меган Маркъл сложи принц Хари на зверска диета!

Яхна го здраво: Меган Маркъл сложи принц Хари на зверска диета!
Гласувайте за статията

Меган Маркъл не си поплюва

Меган Маркъл накара принц Хари да мине на спешна диета. Вторият внук на кралица Елизабет Втора показа и доказва, че е лудо влюбен в жена си. И няма търпение да направи американската актриса своя законна половинка.

Меган Маркъл

Меган Маркъл сложи принц Хари на спешна диета

В повечето случаи за деня на сватбата булката е тази, която влиза в жесток хранителен режим. За да бъде във форма и да изглежда в сватбената премяна безупречно. В този случай и двамата трябва да са повече от перфектни, защото цял свят ще бъде вперил очи в брачната им церемония на 19-ти май.

За кралската сватба и двамата участници ще са еднакво важни. Именно за това и вторият внук на кралицата е минал на спешна диета. И то под вещото наставление на звездата на „Костюмари”.

И не само му е ограничила хапването. Меган Маркъл го изпрати на фитнес във ВИП-клуб. Там престолонаследникът ходи всеки ден да се поти срещу 575 паунда на месец.

Принц Хари се лиши от още едно кулинарно удоволствие. Любимите му хамбургери са вече в миналото, поне докато мине сватбата.

В менюто вече му са се настанили трайно киноа, къдраво зеле и много пресни фрешове.

„Меган винаги е била привърженик на здравословния и по-диетичен начин на живот. Тя напълно промени хранителния режим на Хари и досега той е свалил почти три килограма, което за неговата физика си е доста и веднага си пролича“, разкриват близки до двамата.

Въпреки че е подложен на сурова диета принц Хари се чувства повече от превъзходно. Вероятно защото е влюбен и чака с нетърпение датата на сватбата. Зевзеци обаче се шегуват, че още преди да стане негова съпруга Меган Маркъл здраво му е „стъпила на шията” и Хари прави това, което тя желае.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар