Обрат: Михаела Маринова прибра обратно неверния Иво Добрев! (още подробности)

Обрат: Михаела Маринова прибра обратно неверния Иво Добрев! (още подробности)
Гласувайте за статията

Михаела Маринова не успя да забрави първата си любов в лицето на Иво!

Младата певица Михаела Маринова взе решение, което удиви феновете и вбеси близките й. А именно – тя прибра обратно при себе си неверния Иво Добрев.

Михаела Маринова

Михаела Маринова си прибра кръшкача Иво Добрев

Припомняме, че двамата се загаджиха след като участваха заедно във формата „Х Фактор“. Братята Пламен и Иво Добреви се превърнаха в мечта за фенките и може би точно това провали връзката на Иво с Михаела.

Маринова и Добрев бяха заедно близо година, а певицата тръбеше наляво и надясно, че той е голямата й любов. Впоследствие обаче стана ясно, че „голямата любов“ й е сложил огромни рога.

Иво Добрев преспокойно кръшкаше на Мишето с колежки и дори с почитателки. За което тя научи и буквално се съсипа. Двамата се разделиха и всеки пое по пътя си. Очевидно старата любов ръжда не хваща, защото Михаела Маринова не успя да забрави кръшкача.

Съвместни ангажименти на двамата ги накарали да се сближат отново и да осъзнаят, че искат да си дадат втори шанс. Мишето с охота отворила обятията си за Иво Добрев, въпреки категоричното несъгласие на близките си за това.

„Хората около нея отлично помнят в какво състояние беше след изневерите му и какво й костваше да се успокои. Затова се ужасяват, че случката може да се повтори и Иво да разбие отново сърцето й. Но хората право са казали, че от акъла си пати човек“, коментират близки до Маринова източници.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар