Годжи в депресия: Разкри причината в „Шоуто на Слави“! (още подробности)

Годжи в депресия: Разкри причината в „Шоуто на Слави“! (още подробности)
Гласувайте за статията

Годжи беше гост в „Шоуто на Слави“, където за първи път проговори за състоянието си!

Георги Милчев – Годжи беше гост в рубриката на Слави Трифонов „Нещо лично“. Там той за първи път разказа всичко за инцидента със счупването на крака си и депресията, която го налегнала покрай обездвижването.

Годжи

Годжи беше гост в рубриката „Нещо лично“ на Слави Трифонов

Припомняме, че през зимата Годжи счупи лошо левия си крак и се наложи за пази леглото месеци наред, за да се възстанови. Именно това го довело до песимистичните мисли, тъй като винаги е бил деен и не е свикнал да стои на едно място.

„Бях тръгнал за Враца, да купувам подарък за рождения ден на един приятел. Трябваше да му купя посуда. Искаше биволско мляко с шафран и мед. Спирам с колата, слизам. Беше студено, минус 2 градуса. Тръгвам със силна крачка и една малка локвичка…

Аз се спънах, падна ми крака, застопори се и ме се обърна тялото. Първите 30 секунди нямаше никакви усещания за болка, но в момента, в който мръднах, разбрах, че нещата са много зле.

Трябваше да кажа на жена ми, която тогава беше бременна в седмия месец. Обадих се и й казах: „Наде, мисля, че малко си навехнах крака и ще закъснея”. А то ме боли…“, спомни си Годжи пред Слави Трифонов.

Първото, което направил, било да се обади на Евгени Димитров – Маестрото, който се намирал най-близо до него. Той и жена му пристигнали възможно най-бързо.

„Отидохме в ИСУЛ. Лекарката реши, че трябва да се оперирам и тръгнахме за Плевен. Много време трябваше да лежа, а после да се придвижвам с бастун. В един момент изпаднах в депресия. Не знаех какъв ще бъде животът ми оттук нататък“, призна басистът пред Слави Трифонов.

Който се опита да го успокои и разсмее с това, че все пак си е счупил само единия крак.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар