Емил Кошлуков с нова порция сарказъм: Този път разнищи храните и… силиконките у нас! (виж тук)

Емил Кошлуков с нова порция сарказъм: Този път разнищи храните и… силиконките у нас! (виж тук)
Гласувайте за статията

Емил Кошлуков не спира да ръси бисери в мрежата почти всеки ден!

Програмният директор на БНТ Емил Кошлуков отново се изказа. Тънкото му чувство за хумор и сарказъм карат все повече хора да отварят профила му в мрежата, за да прочетат поредния бисер.

Емил Кошлуков

Емил Кошлуков не пропусна редовната си порция сарказъм

Както е тръгнал, Кошлуков заплашва да избута в девета глуха доскорошния „крал на Фейсбук“ Иво Сиромахов. Признаваме, че е в пъти по-остроумен от леко поизхабения вече сценарист на Слави Трифонов.

Ето как Емил Кошлуков коментира днес две особено актуални и мили родни теми. Тези за лошото качество на храните и неспирния вой срещу силиконките.

„Мрънкате за силикона, ама дайте да видим Пепеляшка, а? Пълна промяна, използване на скъпи и сложни технологии за преобразяване, пробутва ни тиква за скъпа кола, всичко ѝ е под наем с единствената цел да гепи принца. После нашите силиконки били златотърсачки, да бе!“, изби рибата Кошлуков.

След което моментално се прехвърли на храните, с които от години ни тровят у нас. Не знаем обаче да се смеем ли или да плачем от думите му. Защото знаем… майтап на гол г..з, си е чисто… е…!

„Винаги, когато си купя шоколад в родината, му слагам по една щипка какао отгоре, че не се търпи тоя гаден вкус, с който ни тровят от Запада. За маслото да не говорим – тия два процента по-ниска масленост ми съспипаха живота!

Вкъщи по цял ден смесвам различни марки масла да изравня съдържанието. И съм си взел една торба лешници и стафиди, лепя ги по Милката и после пак я опаковам, за да се почувствам европеец, като отворя шоколада. И така…“, изказа се Емил Кошлуков.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар