Криско вбеси Ася Капчикова с това, което прави за жена си!

Криско вбеси Ася Капчикова с това, което прави за жена си!
Гласувайте за статията

Криско натри носа на бившата си по невероятен начин!

Криско е рапър номер едно на България в момента и като такъв има нужда от половинка, която е на неговото ниво. Цветелина Петрова обаче не отговаря ни най-малко на доходите му, което той скоро ще промени.

Криско и Цвети

Криско показа за пореден път, че е луд по Цветелина Петрова

Професията на Цвети е танцьорка, което обаче не я прави стабилна финансово. Кристиян Талев считал това за доста рискова професия, тъй като нямаш стабилни доходи и във всеки един момент може да останеш без работа.

Ето защо той й предложил да й направи собствен бизнес. Рапърът ще финансира моден бранд на половинаката си, съобщава в. „Галерия“.

Очаква се брандът да пожъне сериозен успех, защото ще обхване таргет групата на Криско. Именно неговите фенове трябва да си купуват от дрехите на Цвети, тъй като рапърът ще й бъде рекламно лице.

Всичко е замислено чудесно и с огромен шанс за успех. Както всяко начинание на Кристиян Талев, разбира се. Той има голям нюх за успех и го използва непрестанно.

Все пак да не забравяме, че рапърът е само на 30 г., а вече е милионер. Това със сигурност показва, че се справя доста умело във всичко, с което се занимава.

Новият бизнес на Цвети обаче е вбесил Ася Капчикова. Бившата любима на Криско също се занимава с мода, но той не й даде нито лев, докато бяха гаджета, а сега заделя такава огромна сума за своята съпруга.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар