Аня Пенчева в лют скандал с Георги Мамалев: Не е за вярване за какво го нахока! (още подробности)

Аня Пенчева в лют скандал с Георги Мамалев: Не е за вярване за какво го нахока! (още подробности)
Гласувайте за статията

Аня Пенчева вече не може да понася навиците на колегата си Мамалев!

Неостаряващата хубавица на родния театър Аня Пенчева се оказа голяма махнаджийка. Нейни колеги разкриха, че от известно време насам тя е започнала война с любимеца на зрителите Георги Мамалев.

Аня Пенчева

Аня Пенчева на нож с Георги Мамалев заради лук и пръжки

Ще се зачудите за какво ли пък могат да спорят, камо ли да се карат, двамата. Е, очевидно има за какво, поне според бившата жена на Сашо Диков.

Оказа се, че Аня Пенчева не може да понася ежедневните чревоугоднически навици на нисичкия Мамалев. Двамата си партнират в пиесата „Аз плащам“ и редовно пътуват заедно по турнета из страната.

Именно тогава Пенчева се побърквала и не спирала да хока Георги Мамалев, който постоянно й миришел на лук и пържено. Човекът просто бил свикнал да си похапва стабилно с любимите си дробчета, кюфтета и пръжки с лук.

Ароматът, който се носел от него след консумацията на тези евтини ресторантьорски „деликатеси“ обаче, карал хубавата Аня да изпада в почти истерични състояния. Тя търпяла, търпяла, но вече редовно навиквала Жоро.

„Ами не може така. На какво прилича това?! Облякла съм рокля за 1000 лева, за да изляза на сцената, а цялата се омирисвам на долнопробна кръчма. Да си ги яде вкъщи тези неща, след работа. Не може той да си гледа кефа, а след него всички наоколо да смърдим“, беснеела Аня Пенчева.

За нейно още по-голямо възмущение обаче, зевзекът Мамалев хич не й обръщал внимание. И за капак й повтарял, че лукът е извор на здраве и дълголетие.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар