Малина не може да приеме, че вече е баба!

Малина не може да приеме, че вече е баба!
Гласувайте за статията

Малина не се радва, че е баба, което е много странно!

Певицата Малина следващия месец ще навърши 51 г., но вече е баба. Синът й Симеон Мечев я дари с първо внуче преди няколко месеца, ала тя явно изобщо не се радва от този факт.

Малина

Малина вече е баба, но продължава да е много секси

Фолк дивата навсякъде криела, че вече е баба, пише в. „Галерия“. Тя не искала да се разчува, защото се срамувала, тъй като за нея това бил явен знак, че вече е стара.

Малина все още се чувствала в страхотна форма и изобщо не се смятала за 50-годишна. Този неин поглед върху нещата бил в основата на чувствата й към внучето й.

Певицата трудно приела своя пети юбилей преди година. Говори се, че тя дълго време била в депресия, че е вече остаряла и нямала желание за нищо.

След като станала баба, емоционалното й състояние още повече се влошило. Не искала да приеме този факт и затова казала на сина си и снаха си, че когато детето порасне, трябва да я нарича по име, а не с традиционното „бабо“.

Звездата на „Пайнер“ не може да се оплаче от липса на мъже в живота си. Всичките са по-млади от нея и затова тя още се чувствала като на 30 г.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар