Константин Трендафилов обрече Дара на страшна мизерия

Константин Трендафилов обрече Дара на страшна мизерия
Гласувайте за статията

Дара е принудена да живее в мизерия, за да бъде с Константин Трендафилов!

Певицата Дара отскоро живее на семейни начала с приятеля си, но нещата не са никак розови. Мястото, където Константин Трендафилов я заведе, се оказва истинска дупка.

Дара и Папи Ханс

Дара и Константин Трендафилов живеят в мизерия

Двамата вече живеят заедно в квартирата на поета с прякор Папи Ханс. Тя обаче била в окаяно състояние. Типично ергенско леговище – мръсно, мрачно и на всичкото отгоре – в краен квартал на София, пише в. „Галерия“.

Дарина Йотова все пак успяла да вкара малко уют в жилището. Почистила, проветрила го, но то все още си било мизерно.

Въпреки че е сред най-търсените звезди на музикална България, певицата все още не може да си позволи собствен апартамент. Тя от 2 години събира пари за тази си цел, но продължава да е далеч от осъществяването й.

Константин Трендафилов е още по-зле в това отношение. Той дори не събирал пари за свой дом, а смятал вечно да живее на квартира.

Мистър Кекс станал нетърпим и като гадже, след като заживял с Дара. Той все по-рядко се съгласявал да излизат по заведения, а това дразнело половинката му.

Очевидно Папи Ханс смята, че щом живее с гаджето си, няма смисъл да дават пари по барове и дискотеки. Нещо, което обаче тийн сензацията не споделяла като мнение.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар