Тамара Георгиева лъже безсрамно: Броила 20 000 за нов нос! (Виж къде се разкраси)

Тамара Георгиева лъже безсрамно: Броила 20 000 за нов нос! (Виж къде се разкраси)
Гласувайте за статията

Тамара Георгиева отново си е кръцнала носа

Тамара Георгиева пак е легнала под ножа, за да си коригира заветния си дълъг нос. Това е втората пластична манипулация на Мис България 2017.

Тамара Георгиева

Тамара Георгиева си кръцна носа, отново

Моделката, станала известна с обонятелния си орган, не толкова с качества си, го е подкастрила срещу солидната сума от 20 000 лева.

В баснословната цена влизал престоя й в елитна клиника, където се хранела с гурме кетъринг и била обгрижвана като кралска особа.

Тамара Георгиева ляга за втори път под ножа, за да си направи ринопластика. Първият път било преди четири месеца, в местна клиника. Но моделката не била доволна изобщо от резултата, пише „Галерия”.

След като се позаинтересувала за светила в пластичната хирургия, насочили я към лъскава и скъпа турска клиника. Освен това в нея давали възможност да си застрахова носа. Само преди четиринадесет дни Тамара Георгиева отишла там и легнала под ножа.

Манекенката държала разликата да не е голяма, за да твърди, че изобщо не сие „барнала” носа. Освен това го застраховала. Така че в случай на инцидент в същата клиника ще я оперират на половин цена.

Драмата на Мис България започна веднага след като спечели титлата. След като стана първа и грабна короната, на другия ден социалните мрежи я размазаха. Потребителите заляга Интернет пространството с колажи и грозни думи, осмиващи дългия й нос.

Но най-красивата българка се противопостави на хорското мнение. Георгиева заяви, че носа й е съвършен и няма нужда от операции. Не само носът й бе на прицел, но хората бяха убедени, че титлата й е купена.

В нейна защита се включи свекърва й Катя Роуз. Тя притежава лъскав бутик и разполага със солидни финансови средства. Освен това е носител на няколко титли за красота зад гърба си. Катя Роуз искала и снаха й да се закичи с подобна титла за красота. Заради което платила скромната сума от 10 000 евро.

Сега пък Тамара Георгиева извадила същата сума, за да си коригира носа и вече да не прилича на Пинокио.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар