Вокалистките на Слави Трифонов във война: Певиците не могат да се дишат! (Виж още)

0

Двете певици на Слави Трифонов не могат да се дишат

Вокалистките на Слави Трифонов са във война. Между Лилия Стефанова и Невена Цонева цари напрежение от висок клас. Двете не могат да се дишат, не се понасят и много скоро една от тях завинаги ще напусне Ку-ку бенд.

Слави Трифонов
Двете певици на Слави Трифонов не се понасят

Певиците са на път да си издерат очите и трудно се изтрайват дори на снимка, потресени се от екипа на Дългия.Двете изпитвали силна неприязън от доста дълго време.

След като Лили разбрала, че заедно с нея глас ще извива съпругата на Венелин Венков, веднага поискала да си „бие камшика”. Стефанова била на път да напусне и само здравия разум и подкрепата на близките й я възпряло.

Невена Цонева също не била доволна, че ще пее на една сцена с Лили. Тя също нямала желание да си партнира с колежката си. Но само доброто възнаграждение я накарало да бъде част от екипа на шоуто и бенда на Слави Трифонов.

Двете вокалистки не само не се понасяли, ами и непрекъснато се топяли пред шефа си. Слави Трифонов вече бил вдигнал ръце от тяхното вечно недоволство.

„Вдигнал е ръце от тях. Нищо чудно скоро да се раздели с едната си вокалистка”, коментират от екипа на Дългия.

В това отношение Цветелина Грахич била незаменима. Тя била над нещата, а двете с Лили били и приятелки. Именно от чувство на лоялност Стефанова не можела да търпи Невена.

„Лили и Цвети се разбираха прекрасно и цареше хармония. Добре се стиковаха и с бенда“, разказват служители на Трифонов.

Като победител в първия сезон на „Мюзик Айдъл” и собственик на музикална компания, Невена Цонева имала самочувствие на световно известна звезда. Заради което Лили не я понасяла.

От екипа на Слави Трифонов са убедени, че в тази битка ще спечели Невена Цонева. Ако гологлавият шоумен трябва да се раздели с някоя от певиците, то това ще е Лили.

Коментари чрез Facebook

коментара

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.