Ернестина Шинова изригна бясна: Ето какво натърти категорично! (още подробности)

Ернестина Шинова изригна бясна: Ето какво натърти категорично! (още подробности)
Гласувайте за статията

Ернестина Шинова е човек, който не търпи да му бъдат налагани ограничения!

Половинката на Андрей Слабаков – Ернестина Шинова отдавна е доказала, че е човек, който не търпи табута и ограничения. Актрисата настоява да живее свободно, в свободна държава. Без някой да се опитва да я вкарва в рамки.

Ернестина Шинова

Ернестина Шинова изригна бясна срещу забраната за пушене в заведенията

Наскоро тя отново зачекна една от най-болезнените за нея и съпруга й теми. А именно забраната за пушене на обществени места. Двамата са категорично против този закон и считат, че в България има далеч по-важни и неотложни неща за правене, от опитите да се извият ръцете на пушачите.

Колкото до вредата от цигарите и рискът да се разболее, Ернестина Шинова натъртва – никой не се е измъкнал жив от този живот. Затова и има правото да го живее така, както си иска.

„Дори непушачите умират! Не виждам защо трябва да крия, че обичам цигарките. То в днешно време какво ли не ни убива, няма нужда да се вторачваме само в тютюна!

Разбира се, не бих запалила в двора на детска градина или болница, но е безумно да забраняват пушенето на други обществени места. Това си е жива дискриминация във време на уж демокрация“, заявява категорично Ернестина Шинова.

Тя и Андрей Слабаков изобщо не са се примирили с факта, че им се забранява да пушат в заведенията. Продължават да настояват за поредно преразглеждане на закона и отмяната му. Както и за връщането на старото правило – места за пушачи и места за непушачи.

Коментари чрез Facebook

коментара

2 коментара по “Ернестина Шинова изригна бясна: Ето какво натърти категорично! (още подробности)”

 1. Silvia

  май 03. 2018

  аз пък не искам никакви Шинови и др .комини да ми излагат техните меко казано тъпи мисли .Тя да се съсредоточи в кариерата си ,че вече е като една посредствена лелка
  ,ох извинете артистка от драм състав на селското читалище

 2. paul

  май 04. 2018

  ЧЕГЕВАРКАТА Е НАХАЛНА НЕКАДЪРНИЦА!

Добавете коментар