Мария заби сина на Тодор Батков, двамата са интимни от 2 седмици!

Мария заби сина на Тодор Батков, двамата са интимни от 2 седмици!
Гласувайте за статията

Мария пак се уреди с мъж, способен да й осигурява луксозен живот и да удовлетворява финансовите й капризи.

Разпътната пайнерка Мария е интимна от две седмици със сина на бившия собственик на „Левски” Тодор Батков. Певицата и новото й гадже прекарват нощите си заедно, а често излизат и на вечери в най-баровските софийски заведения.

Мария и Батков

Мария е интимна с Тодор Батков – младши

Онзи ден папараците на „Уикенд” са заснели Отварачката и Батков-младши да напускат по тъмно скъп столичен ресторант. Похапнала деликатеси за няколкостотин лева, Мария се усмихвала блажено, а кавалерът й буквално сияел. Той предчувствал, че най-хубавото от вечерта тепърва предстои.

Пред зорките погледи на охранителите на Тодор, ВИП младежите се метнали в луксозен бял мерцедес и лимузината им потеглила с бясна скорост. Къде отива немското возило било повече от ясно – на място, където фолк изпълнителката щяла да дари с нежност и страст новия си интимен приятел.

За Отварачката Батков-син е идеалният житейски партньор. Баща му е мултимилионер, а самият той има стабилен бизнес със заведения. На всичкото отгоре Тодор изглежда и доста прилично – не е с наднормено тегло, сексът с него не е изпитание ала „Сървайвър” за ослепителната чалга звезда.

Голям плюс за Мара е и фактът, че Тодор е готов на всичко за жените, към които го тегли нагонът. Самият той е признавал в интервюта, че хлътне ли по някоя дама, се раздава за нея до безразсъдство.

„Влюбеният мъж става безумен. Правил съм доста неща, когато съм усещал по-силно привличане към някое момиче. Подарявал съм материални неща, които, за съжаление, имат прекалено голяма важност за нежния пол в днешно време.”, споделял е Батков.

След като миналата година бе натирена за системни изневери от втория си съпруг Християн Гущеров, Мария не останала дълго без спомоществовател. Цялото лято на 2017 г. тя изкарала в най-скъпия хотел на Слънчев бряг „Дюн”, като сметката й там плащал тогавашният й спонсор Ангел Тенев – Свинаря.

Със собственика на фирма за месни деликатеси пайнерката беше интимно близка до момента, в който той не започна да я притиска да заживее с него в Стара Загора.

Отварачката неведнъж е споделяла, че не би живяла и спала с мъж, който няма дебели банкови сметки. Циничната й житейска философия е и причината за първия й развод. Съпруг №1 и баща на дъщеря си Марая тя заряза най-безцеремонно, когато той започна да изпитва финансови затруднения.

Източник: в. „Уикенд“

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар